PVC - Vinil

Vinilne talne obloge so priljubljena izbira za talno oblogo v mnogih domovih in poslovnih prostorih zaradi svoje vzdržljivosti, raznovrstnosti in estetskih možnosti. Material je trden, vzdržljiv, vodoodporen ter enostaven za vzdrževanje, kar ga naredi odlično izbiro za različne prostore in življenjske stile. Vinil je izredno odporen na praske, madeže, vlago in obrabo. To pomeni, da je popolna izbira za zelo obremenjene prostore in družine s hišnimi ljubljenčki. Vinilne talne obloge so mehkejše in toplejše na dotik kot trdi so ploščice, kamen, ipd., kar zagotavlja večjo udobnost pri hoji in bivanju.
Naši vinili so brez ftalatov, imajo BIO mehčala, ojačan sloj s steklenimi vlakni, patentiran najmočnejši klik sistem drop”n go na tržišču ali pa patentiran UNILIN klik sistem, HD tisk dekorjev in vrsto drugih prednosti.
Vinilne talne obloge so na voljo v številnih različnih barvah, vzorcih in teksturah. Lahko posnemajo naravne materiale, kot so les, kamen, ploščice ali marmor, kar omogoča širok nabor estetskih možnosti. Primerni so za talno gretje.

Našo premium kolekcijo PURE CLICK odlikuje že integrirana protizvočna silent podloga, ki zagotavlja prijetno tiho hojo in popolno prileganje podlagi.

Preverite tudi naša odlično ponudbo visoko-kvalitetnih čistil in sredstev za vzdrževanje vinilnih talnih oblog. 

Obdelava -

  Izdelek Vrsta lesa -

   Videz -

    Debelina

     Prikazovanje 1–12 od 55 rezultatov

     Košarica0
     Ni izdelkov v košarici!
     Nadaljuj z nakupovanjem
     0