VINIL PURE OAK COUNTRY 55-112

akcija -15%

VINIL PURE OAK COUNTRY 55-112

icon-dimenzionsDimenzija: 1227x187x2.5 mm

Premium vinil za lepljenje

Vgrajena premium protizvočna podloga, ki omogoča tiho hojo in popolno prileganje podlagi
Nova generacija SPC vinilov
Keramični antibakterijski zaščitni sloj + SUPER PROTECT zgornji sloj omogoča najvišjo mehansko odpornost in enostavno čiščenje trdovratnih madežev
HD tisk dekorjev
Zelo tih
Vodoodporen
Brez ftalatov
Primeren za talno gretje

Na zalogi
REDNA CENA: 19,90  + DDV / m16,91  + DDV / m2
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 16,91 
Vpišite kvadraturo
=
=

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Tehnične specifikacije

  Ikona preberi vec

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  PVC, LVT, oz. vinilne talne obloge se uporabljajo za vse vrste obremenjenih prostorov. Zelo odporen je na mehanske poškodbe. Naši vinili so brez ftalatov, imajo BIO mehčala, ojačan sloj s steklenimi vlakni, patentiran najmočnejši klik sistem drop”n go na tržišču ali pa patentiran UNILIN klik sistem, HD tisk dekorjev in vrsto drugih prednosti. Talne obloge iz PVC-ja / vinila so v obliki plošč raznih barvah, vzorcev lesa in kamna. Primerni so za talno gretje.

  VGRADNJA
  Vinilne talne obloge se lepi na podlago. Polaganje mora potekati na čisto in gladko podlago, katero predhodno izravnamo s kvalitetno izravnalno maso Bostik. Priporočamo uporabo lepil Bostik powerelastic, Bostik Best ali Bostik fiber force (z vlakni)
  Vinilne talne obloge opremljene s sistemom klik (drop”n go) se polaga na ravno in čvrsto podlago brez lepljenja. Odsvetujemo uporabo mehkih podložnih pen.

  VGRADNJA IN NEGA

  Ikona preberi vec

  Vgradnja

  Za vgradnjo vam priporočamo profesionalnega polagalca talnih oblog. Strokovno vgradnjo vam lahko uredimo tudi mi. Kontaktirajte nas na info@hotenjka.si ali 013657656.

  Nega in vzdrževanje

  Po vgradnji posesajte in z vlažno krpo obrišite oblogo, da odstranite vso umazanijo, ki je nastala pri vgradnji. Ko so tla mokra, bodite pozorni na možnost zdrsa. Namestite predpražnike, ki bodo preprečevali vnos umazanije in peska v prostore, saj lahko poškodujejo površino vinila. Visoke pete in kremplji domačih živali prav tako lahko poškodujejo površino. Preprečite direktno sončno svetlobo z žaluzijami, predvsem, ko je sonce najmočnejše. Sončni žarki poškodujejo vse talne obloge (obarvanost, raztezanje/krčenje,..) Temperatura v poletnih mesecih ne sme biti previsoka, potrebno je prezračevanje in hlajenje. Previsoka temperatura zaradi kaminskih peči lahko poškoduje talno oblogo.

  Vinilna talna obloga izpostavljena temperaturi nad 35°C se lahko trajno poškoduje. Vinilna talna obloga izpostavljena prenizkim temperaturam pod 15°C se lahko prekomerno skrči in/ali poškoduje. Površin ne voskajte, oljite ali lakirajte, saj zaradi nepropustnosti, premazi le škodujejo površini. V primeru vodnega izlitja, vodo takoj odstranite in namestite izsuševalce. Prostora ne izsušite bolj kot je dovoljeno za normalno uporabo talnih oblog iz vinila.

  Za čiščenje vinila priporočamo čistilo Chimiver Velurex vinyl/LVT cleaner.  Za obnovo in vzdrževanje priporočamo Chimiver Velurex RE-pair sijaj ali Chimiver Velurex RE-pair mat.

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0