Stirobeton

Stirobeton se imenuje beton, v katerega se vmeša stiropor, ki služi kot izolacijski material. Stirobetona se poslužujejo tam, kjer so je podlaga neravna. Če le-te ne želimo ali ne moremo povsem zravnati, se uporabi mešanica betona, kateri so primešani koščki stiropora. V primeru, da bi želeli na tla položiti izolacijski stiropor v ploščah, bi morali podlago najprej povsem izravnati, kar pa je dražji postopek, kot če se uporabi stirobeton.

Stirobeton odlikujejo še naslednje lastnosti:

 • zaradi vmešanih koščkov stiropora je sam stirobeton lažji od navadnega betona,
 • ima izjemno dobro toplotno izolirnost
 • nosilnosti je enaka običajnemu tlaku
 • pohoden je že po 1-3 dneh (odvisno od temperature in vlažnosti okolice)
 • ni gorljiv

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko
spodnjega obrazca ali naših telefonskih številk na +386 1 365 76 56
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0