Zaključni profili

Ponujamo široko paleto zaključnih L profilov za parket iz aluminija v različnih višinah (2, 2.5, 3, 4, 6, 8, 10, 11, 12.5, 15, 17.5, 20, 22, 25, 30 mm). Na voljo so tudi prehodni in nivojski profili različnih višin in širin, vključno z ravnimi profili za prehode z isto-višinskimi stiki med parketi, laminati ali keramiko.

Naša ponudba vključuje različne širine (25-40mm) profilov, ki omogočajo vijačenje ali samolepilno pritrditev. Nivojski profili učinkovito pokrivajo višinske razlike med stiki pri parketu, laminatu ali keramiki, in sicer od 3 do 14 mm. Te profile je mogoče pritrditi z vijaki ali pa so na voljo v samolepilni različici. Poleg tega imamo dvodelne profile, kjer se najprej pritrdi nosilni del, medtem ko je dekorativni del mogoče enostavno pritrditi pozneje.

V našem asortimanu najdete tudi raznoliko izbiro drugih talnih profilov, vključno s profili za kuhinjske delovne plošče. Vse profile imamo vedno na zalogi, zagotavljamo hitro dostavo in zadovoljstvo strank. Investirajte v kakovostne talne profile za popolno estetsko in funkcionalno rešitev v vašem prostoru.

Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0