Stirolit

Stirolit ali lahki liti izolacijski estrih je namenjen izolacijski izravnavi pod plavajočimi estrihi ali finalnimi tlaki ter v prostorih, kjer se zahtevajo negorljivi materiali. Izdelan je na bazi specialnih veziv, recikliranega polistirol granulata in posebnih dodatkov. Uporablja se za izvedbo izolacije pod plavajočimi estrihi, za zapolnitev prostora na neravnih podlagah, kot naklonski, izolacijski sloj na ravnih strehah, v prostorih z veliko instalacijami, pri neravnih podlagah z vdolbinami, itd. Stirolit oblije vse instalacije, ki so speljane po plošči, kar bistveno poveča toplotno in zvočno izolativnost. Še posebej je priporočljiv za neravne podlage, saj zamudno rezanje in prilagajanje izolacij v ploščah ni potrebno. Vgrajuje se iz posebnega mešalnika preko črpalke po cevi direktno na mesto izvajanja, torej se izognemo skladiščenju materiala na gradbišču in s tem kopičenju ter raznašanju odpadkov. Pohoden je po 1-3 dneh (odvisno od temperature okolice). Kapaciteta vgradnje je 60 m3 na dan.

Glede na tehnične karakteristike izdelujemo:

 • Lahki liti izolativni estrih tip 100 je dober toplotni in zvočni izolator. Nanaša se od debeline 5 cm naprej.
 • Lahki liti izolativni estrih tip 250 se uporablja kot izolacijski izravnalni sloj pod plavajočimi estrihi. Nanaša se poljubne debeline.

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko
spodnjega obrazca ali naših telefonskih številk na +386 1 365 76 56
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0