Estrihi/tlaki

Klasični estrih/tlak je namenjen za vgradnjo v stanovanjskih, poslovnih in javnih objektih. Izdelujemo ga iz naravnega pranega peska, cementa, čiste vode in PE armaturnih vlaken. Debelina cementnega estriha je običajno že določena v projektu. V primeru dodatka za trdnost je najmanjša debelina estriha od 3 cm naprej, običajno pa od 4-5 cm.

Cementni estrih se običajno vgrajuje na izolacijo, ki je glede na zahteve (toplotna/zvočna), in je od le-te ločen z eno plastjo Pe folije, od sten pa z dilatacijskim trakom, da se zagotovi potrebna zvočna izolativnost.

Kontakt: tlaki@hotenjka.si ali 041 744 435

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko
spodnjega obrazca ali naših telefonskih številk na +386 1 365 76 56
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0