Štokan beton

Štokan beton, poznan tudi kot postopek štokanja betona, se najpogosteje uporablja pri oblikovanju zunanjih površin, kot so terase, dvorišča, stopnice, trgi, pločniki, sprehajalne poti, ipd Pri tem postopku se uporabljajo posebni stroji, ki s pomočjo udarnih glav ustvarjajo reliefen videz površine. Ta tehniko omogoča doseganje protidrsnosti in ustvarjanje edinstvenega videza betona. Grobost površine se lahko prilagaja glede na izbiro uporabljenih udarnih glav. Posebna mešanica betona z dodatki je zasnovana tako, da zagotavlja dolgotrajnost in odpornost betona proti zmrzali in soli.  Betonske površine se premaže tudi s profesionalnimi premazi za betone, ki omogačajo lažje čiščenje in ščitijo tla pred vpijanjem umazanije.

Za strokovno svetovanje in ogled smo vam na voljo na telefonski 041 744 435 ali po e-pošti tlaki@hotenjka.si

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko
spodnjega obrazca ali naših telefonskih številk na +386 1 365 76 56
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0