Izsuševanje

Ponujamo izposojo in prodajo industrijskih, visoko učinkovitih izsuševalcev vlage, ki vam pomagajo rešiti težave z vlažnostjo v vaših prostorih. Industrijski sušilci za izsuševanje vlage učinkovito odstranijo presežno vlago iz zraka, kar ima številne prednosti:

 • Sušenje estriha brez sušilcev je lahko dolgotrajen in zamuden proces. Proces sušenja tlakov traja cca 90 dni, da dosežemo dovoljeno mejo 2% po CM metodi. S sušilci lahko dosežemo zahtevano suhost estriha v 10-14 dni ter s tem bistveno pospešimo proces zaključevanja gradnje.
 • S sušilci vlage dosežemo tudi zdravju prijazen in prijetno suh ambient. Zmanjševanje vlažnosti zraka preprečuje nastanek plesni, ki lahko povzročajo resne zdravstvene težave. Izsuševanje vlage v prostorih je ključno za ohranjanje udobnega in zdravega bivalnega okolja.
 • Sušilci so zagotovo prva pomoč v primeru razlitja vode ali poplav, saj bodo z učinkovitim razvlaževanjem pomagali preprečiti škodo na tlaku, talni oblogi, pohištvu, stenah,…

Naši sušilci vlage TROTEC TTK 170 ECO omogočajo izsuševanje do 52 litrov na dan in pretočnost zraka 350 m³/h. Sušilec TTK 170 ECO je zelo učinkovit za manjše, srednje in velike prostore, saj njegove karakteristike zadovoljujejo vse zahteve glede na površino sušenih prostorov. Sušilec ima upognjen ročaj in velika kolesa za lažje premagovanje težavnega terena in stopnic. Vzdrževanje uporabniku ne povzroča večjih težav, saj je pralni filter lahko dostopen in enostaven za čiščenje, zalogovnik vode pa se enostavni sprazni z odlitjem vode v korito.

IZPOSOJA ŽE OD 7,50€ (+ddv) NA DAN

Za izposojo ali nakup sušilca lahko pišete na info@hotenjka.si ali pokličete: 013657656

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko
spodnjega obrazca ali naših telefonskih številk na +386 1 365 76 56
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0