Industrijski tlak/glajen beton

Industrijski tlak ali glajeni beton je končni tlak, ki je odlična izbira za notranje prostore zaradi svoje praktičnih lastnosti in estetske privlačnosti. Ključne prednosti in informacije o uporabi glajenega betona:

 1. Trpežnost: Ko je pravilno vgrajen, je glajeni beton zelo trpežen in odporen na obrabo. To ga naredi primernega za raznolike prostore kot so industrijski, kmetijski, skladiščni, poslovni, stanovanjski, javni prostori.
 2. Talno gretje: Glajeni beton je odličen za uporabo na talnem gretju, saj optimalno razporeja toploto in omogoča enakomerno ogrevanje prostora.
 3. Enostavno čiščenje: Zaščitena površina glajenega betona je enostavna za čiščenje, saj ne zahteva posebnega vzdrževanja. Lahko se obriše in očisti brez težav.
 4. Estetska privlačnost: Glajeni beton ponuja sodoben, industrijski videz, ki se odlično kombinira z različnimi materiali, kot so kamen, les, steklo in kovina. Omogoča vam ustvarjanje edinstvenih notranjih prostorov.
 5. Različne zaščite: Površino glajenega betona lahko zaščitimo z različnimi impregnacijskimi sredstvi, ki preprečujejo vpijanje tekočin, maščob, povečajo odpornost na sol, zmrzovanje, kemične vplive avtomobilskih tekočin in drugo.
 6. Debelina: Glajeni beton se lahko uporabi kot končna talna obloga in se lahko nanese v debelini približno 5-6 mm in ne potrebuje estriha. To omogoča prilagodljivost pri oblikovanju površin. Na obsežnejših površinah je potrebno načrtovati dilatacijske reze, ki so zapolnjeni.

Za strokovno svetovanje in ogled smo vam na voljo na telefonski 041 744 435 ali po e-pošti tlaki@hotenjka.si .

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko
spodnjega obrazca ali naših telefonskih številk na +386 1 365 76 56
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0