Prani beton

Prani betoni so posebna vrsta betonov, ki so predvsem prilagojeni za uporabo v raznolikih gradbenih projektih. Prani betoni so zelo trdni, trajni, protidrsni ter vzdržljivi, saj prenesejo velike obremenitve in so izredno primerni za gradnjo parkirišč, dovozov, poti, trgov, urbanih površin. Zasnovani so tako, da so izredno odporni na vremenske vplive kot so dež, sneg, led in temperaturne nihanje. Posebna mešanica betonov omogoča, da je tovrstna površina odporna proti izpostavljenosti soli ali agresivnim kemikalijam. Prani betoni so lahko tudi estetsko privlačni in se lahko uporabljajo za oblikovanje arhitekturno privlačnih površin. To je še posebej pomembno pri projektih, kjer je videz pomemben, na primer v urbanih okoljih. Končni videz in teksturo pranih betonov dosežemo s spiranjem betonske površine ter impregnacijsko zaščito. Prani betoni so v gradbeni industriji zelo priljubljeni, saj združujejo trdnost, trajnost in estetsko privlačnost ter so primerni za širok spekter projektov.

Za strokovno svetovanje in ogled smo vam na voljo na telefonski 041 744 435 ali po e-pošti tlaki@hotenjka.si

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko
spodnjega obrazca ali naših telefonskih številk na +386 1 365 76 56
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0