Vidni betoni

Vidni betoni so posebna vrsta betonov, ki se uporabljajo za estetske namene, saj imajo izjemno vizualno vlogo v arhitekturi in oblikovanju stavb. Glavna značilnost vidnih betonov je, da ostanejo izpostavljeni in vidni, namesto da bi jih prekrivali s fasadnimi materiali ali barvami. Vidni betoni so prav zato izjemno privlačni, saj prikazujejo naravno teksturo in vzorec betona, kar nam služi za ustvarjanje sodobnih ambientov in minimalističnih arhitekturnih oblik.

Odlikuje jih vzdržljivost, trpežni, trajnost, protizdrsnost, enostavnost vzdrževanja, kar jih naredi nadvse primerne za uporabo tako za zunanje in notranje površine. Vidni betoni se pogosto uporabljajo kot končno talno oblogo za stanovanja, terase, okolice bazenov, dvorišča, sprehajalne poti, javne površine, ipd.
Pomembno je, da se le-ti betoni pravilno in strokovno vgradijo in obdelajo, saj le tako doseže želena površinska tekstura in gladkost. To vključuje skrbno pripravo armature, vgradnjo, ročno ali strojno oblikovanje površine ter končno impregnacijo za doseganje vodoodpornosti.

Za strokovno svetovanje in ogled pokličite 041 744 435 ali pišite na tlaki@hotenjka.si 

Reference

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko
spodnjega obrazca ali naših telefonskih številk na +386 1 365 76 56
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0