Metličen beton

Metličen beton je najstarejša oblika obdelave površine betona. Zaradi svoje protizdrsnosti in trpežnosti je izjemo primerna izbira za zasnovo zunanjih površin kot so okolice industrijskih objektov, bencinske črpalke, dovozi, dovozne rampe, pločniki, sprehajalne poti, parkirišča, itd. Tovrsten vidni beton se odlikuje po svoji edinstveni površinski obdelavi, ki zahteva ročno delo in visoko stopnjo strokovnosti. Pri tem postopku z namenskimi metlami obdelajo betonsko površino tako, da ustvarijo privlačen videz in omogočajo protizdrsne lastnosti.

Poleg estetskih in funkcionalnih prednosti metličnega betona, ta posebna formula za beton vsebuje tudi dodatke, ki povečujejo njegovo dolgotrajnost in odpornost. Vaša betonska površina bo ostala lepa in trpežna tudi v zahtevnih vremenskih razmerah, kot so dež, sneg, zmrzal in izpostavljenost soli.

Za strokovno svetovanje in ogled smo vam na voljo na telefonski 041 744 435 ali po e-pošti tlaki@hotenjka.si .

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko
spodnjega obrazca ali naših telefonskih številk na +386 1 365 76 56
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0