VINIL PURE OAK ARCTIC GREY 55-101

akcija -15%

VINIL PURE OAK ARCTIC GREY 55-101

icon-dimenzionsDimenzija: 1227x187x2.5 mm

Keramični antibakterijski začitni sloj
Ojačan s steklenimi vlakni
HD tisk dekorjev
Zelo tih
Vodoodporen
Brez ftalatov
Primeren za talno gretje
Tehnologija z BIO mehčali

Na zalogi
REDNA CENA: 19,90  + DDV / m16,91  + DDV / m2
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 16,91 

Na zalogi

Tehnične specifikacije

Ikona preberi vec

DODATNI OPIS

Ikona preberi vec

PVC, LVT, oz. vinilne talne obloge se uporabljajo za vse vrste obremenjenih prostorov. Zelo odporen je na mehanske poškodbe. Naši vinili so brez ftalatov, imajo BIO mehčala, ojačan sloj s steklenimi vlakni, patentiran najmočnejši klik sistem drop”n go na tržišču ali pa patentiran UNILIN klik sistem, HD tisk dekorjev in vrsto drugih prednosti. Talne obloge iz PVC-ja / vinila so v obliki plošč raznih barvah, vzorcev lesa in kamna. Primerni so za talno gretje.

VGRADNJA
Vinilne talne obloge se lepi na podlago. Polaganje mora potekati na čisto in gladko podlago, katero predhodno izravnamo s kvalitetno izravnalno maso Bostik. Priporočamo uporabo lepil Bostik powerelastic, Bostik Best ali Bostik fiber force (z vlakni)
Vinilne talne obloge opremljene s sistemom klik (drop”n go) se polaga na ravno in čvrsto podlago brez lepljenja. Odsvetujemo uporabo mehkih podložnih pen.

VGRADNJA IN NEGA

Ikona preberi vec

Vgradnja

Za vgradnjo vam priporočamo profesionalnega polagalca talnih oblog. Strokovno vgradnjo vam lahko uredimo tudi mi. Kontaktirajte nas na info@hotenjka.si ali 013657656.

 

Nega in vzdrževanje

Po vgradnji vinil posesajte in z vlažno krpo obrišite oblogo, da odstranite vso umazanijo, ki je nastala pri vgradnji. Ko so tla mokra, bodite pozorni na možnost zdrsa. Namestite predpražnike, ki bodo preprečevali vnos umazanije in peska v prostore, saj lahko poškodujejo površino vinila. Visoke pete in kremplji domačih živali prav tako lahko poškodujejo površino. Preprečite direktno sončno svetlobo z žaluzijami, predvsem, ko je sonce najmočnejše. Sončni žarki poškodujejo vse talne obloge (obarvanost, raztezanje/krčenje,..) Temperatura v poletnih mesecih ne sme biti previsoka, potrebno je prezračevanje in hlajenje. Previsoka temperatura zaradi kaminskih peči lahko poškoduje talno oblogo.

Vinilna talna obloga izpostavljena temperaturi nad 35°C se lahko trajno poškoduje. Vinilna talna obloga izpostavljena prenizkim temperaturam pod 15°C se lahko prekomerno skrči in/ali poškoduje. Površin ne voskajte, oljite ali lakirajte, saj zaradi nepropustnosti, premazi le škodujejo površini. V primeru vodnega izlitja, vodo takoj odstranite in namestite izsuševalce. Prostora ne izsušite bolj kot je dovoljeno za normalno uporabo talnih oblog iz vinila.

Za čiščenje vinila priporočamo čistilo Chimiver Velurex vinyl/LVT cleaner.  Za obnovo in vzdrževanje priporočamo Chimiver Velurex Metal sijaj ali mat.

DOSTAVA

Ikona preberi vec
Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
Expert advice
Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
Več kot +100 vrst
parketov na zalogi.
Strokovno svetovanje
v našem salonu.
Z vami že več
kot 30 let.
Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0