Sibirski macesen GLADEK

akcija -20%

Sibirski macesen GLADEK

Les za ze terase sibirski macesen.

Na zalogi
REDNA CENA: 36,21  + DDV / m28,97  + DDV / m2
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 27,76 

Na zalogi

Tehnične specifikacije

Ikona preberi vec

DODATNI OPIS

Ikona preberi vec

Les je uveljavljen kot odličen gradbeni material. Zaradi dobrih lastnosti in vse večje ekološke naravnanosti je izredno priljubljen in primeren tudi za lesene terase. Sibirski macesen je kakovosten in trpežen les, ki zahteva malo vzdrževanja, saj je zaradi svoje počasne rasti izredno odporen na vremenske vplive.

VGRADNJA IN NEGA

Ikona preberi vec

Vgradnja
Poznamo montažo z nerjaveči vijaki, ki zagotavlja močan spoj med oblogo in pod konstrukcijo (morali). Pomembno je, da se desko privijači 2x na vsak moral, da ne pride do tako imenovanega žlebljenja. Prav tako je potrebno paziti, da vijaki niso preblizu roba, saj se deska zaradi ekstremnih vremenskih vplivov krči in razteza, kar lahko pripelje do razpok oz. razslojevanja.
Montaža je mogoča tudi s sponkami, kjer vijaki niso vidni. Za tovrstno postavitev je potrebno, da imajo deske utor za sponke, katere omogočajo učvrstitev na podkonstrukcijo (morale). Za vgradnjo vam priporočamo profesionalnega polagalca tovrstnih talnih oblog. Strokovno vgradnjo naših materialov, vam lahko uredimo tudi mi. Kontaktirajte nas na info@hotenjka.si ali 013657656.

 

Nega in vzdrževanje

Sibirski macesen je relativno enostaven za vzdrževanje. Če želite ohraniti njeno naravno barvo, jo lahko občasno zaščitite z naravnimi olji ali premazi za les kot so Chimiver Sundeck wood oil. Brez premazovanja bo sibirski macesen sčasoma razvil sivo patino, ki je prav tako privlačna in ne vpliva na karakteristike lesa.

DOSTAVA

Ikona preberi vec
Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
Expert advice
Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
Več kot +100 vrst
parketov na zalogi.
Strokovno svetovanje
v našem salonu.
Z vami že več
kot 30 let.
Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0