Čistilne krpice NIBOCLEAN PRO

Čistilne krpice NIBOCLEAN PRO

Čistilne krpice NIBOCLEAN PRO so praktičen, hiter, čistilni pripomoček za področja gradbeništva, industrije, rokodelstva, delavnice, montaže, gradbišča, popravil – idealni in praktični za sprotno uporabo.

Čistilne krpice neagresivno, a učinkovito čistijo ostanke: lepila in silikonske ostanke, maščobe, olja, maziva, silikonska olja, črnilo, sveže barve, lak in ostanke lepila. Čistilne krpice Niboclean pro so izvrstne tudi za čiščenje orodij, strojev, delovnih miz, delovnih klopi, naprav in še več. Krpice so posamezno perforirane in jih je mogoče enostavno odtrgati po potrebi. Praktična trpežna škatla je zaprta z originalno folijo, ki učinkovito preprečuje, da bi se krpe prehitro posušile.

Prednosti čistilnih krpic:

– idealne za hitro in sprotno uporabo med delom – močno čiščenje – posamezno perforirane – izredno učinkovite

Vsebina škatle: Bostik Niboclean Pro čistilne krpice, 80 listov, 220 x 210 mm

Pakiranje

Na zalogi
10,59  + DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 10,59 

Na zalogi

Tehnične specifikacije

Ikona preberi vec
Pakiranje

DODATNI OPIS

Ikona preberi vec

Čistilne krpice v loncu za odstranjevanje svežih madežev in umazanij na različnih materialih. Praktično za uporabo na poti. Krpice so ena za drugo perforirane in jih je mogoče brez težav trgati v želeni količini. Lonček je zapečaten s zaščitno folijo, ki preprečuje izsuševanje krpice.

  • Idealne za na poti in sprotno uporabo na delovišču
  • Močno čiščenje
  • Enostransko perforirano, trganje po potrebi

UPORABA: Primerno tako za gradbene kot tudi industrijske namene, kot so proizvodna dvorana, delavnica, gradbišče ali tehnično vzdrževalno podjetje. Gre za neagresivno, a učinkovito čistilno sredstvo, ki se uporablja za odstranjevanje ostankov lepila in tesnilne mase, maščob, olj, maziv, silikonskih olj, črnila, sveže barve in lakov. Idealno za čiščenje rok, orodja, strojev, delovnih miz, delovnih klopi, naprav in še več.

VGRADNJA IN NEGA

Ikona preberi vec

Odvijte pokrov posode in odstranite zaščitno folijo. Potegnite prvo čistilno krpico iz sredine zvitka skozi režo v pokrovu. Sedaj privijte pokrov nazaj na posodo. Nato po potrebi postopoma potegnite posamezne krpice iz posode. Očistite površino, jo obrišite s vlažno krpico. Nečistoče očistite neposredno za najboljše rezultate. Po uporabi ponovno zaprite pokrov, da preprečite izsušitev krpice. Pred uporabo priporočamo preizkus delovanja na manjši površini. Izključno za profesionalno uporabo.

DOSTAVA

Ikona preberi vec
Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
Expert advice
Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
Več kot +100 vrst
parketov na zalogi.
Strokovno svetovanje
v našem salonu.
Z vami že več
kot 30 let.
Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0