Sibirski macesen – podkonstrukcijski les

Sibirski macesen – podkonstrukcijski les

Podkonstrukcija za lesene terase.

Na zalogi
Po naročilu
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 0,00 

Na zalogi

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Tehnične specifikacije

  Ikona preberi vec

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  VGRADNJA IN NEGA

  Ikona preberi vec

  Vgradnja
  Poznamo montažo z nerjaveči vijaki, ki zagotavlja močan spoj med oblogo in pod konstrukcijo (morali). Pomembno je, da se desko privijači 2x na vsak moral, da ne pride do tako imenovanega žlebljenja. Prav tako je potrebno paziti, da vijaki niso preblizu roba, saj se deska zaradi ekstremnih vremenskih vplivov krči in razteza, kar lahko pripelje do razpok oz. razslojevanja.
  Montaža je mogoča tudi s sponkami, kjer vijaki niso vidni. Za tovrstno postavitev je potrebno, da imajo deske utor za sponke, katere omogočajo učvrstitev na podkonstrukcijo (morale). Za vgradnjo vam priporočamo profesionalnega polagalca tovrstnih talnih oblog. Strokovno vgradnjo naših materialov, vam lahko uredimo tudi mi. Kontaktirajte nas na info@hotenjka.si ali 013657656.

   

  Nega in vzdrževanje

  Sibirski macesen je relativno enostaven za vzdrževanje. Če želite ohraniti njeno naravno barvo, jo lahko občasno zaščitite z naravnimi olji ali premazi za les kot so Chimiver Sundeck wood oil. Brez premazovanja bo sibirski macesen sčasoma razvil sivo patino, ki je prav tako privlačna in ne vpliva na karakteristike lesa.

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0