OSB gradbene plošče 15mm (pero-utor)

akcija -20%

OSB gradbene plošče 15mm (pero-utor)

icon-dimenzionsDimenzija: 2500x625x15mm (1.563 m2)

OSB gradbene plošče. Dimenzije: 2500x625x15mm (1,563 m2).

Po naročilu
REDNA CENA: 7,83  + DDV / m6,26  + DDV / m2
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 6,26 

Ni na zalogi

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Tehnične specifikacije

  Ikona preberi vec

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  OSB plošče so namenjene za izdelavo: suhomontažnih estrihov, strešnih konstrukcij, zunanjih in notranjih sten, podov, odrov in stropov, za opaževanje betonskih konstrukcij.
  OSB vlaknene plošče, ki so zaradi svojih fizikalnih in mehanskih lastnosti (dobro odpornostjo na zračno vlago, nizko stopnjo higroskopičnosti oz. nabrekanja ter visoko trpežnostjo) namenjene predvsem uporabi v gradbeništvu. OSB plošče so izdelane pretežno iz borovega lesa z dodatkom specialnih vodoodpornih sintetičnih smol. Zaradi svojega atraktivnega videza, nizke teže in enostavne obdelave se OSB plošče vedno pogosteje uporabljajo tudi za postavitve razstavnih prostorov na sejmih, izdelava reklamnih panojev, za embalažo, za moderen videz določenih prostorov/sten.

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0