Chimiver ECOTRAFFIK 2K lak za parket

Chimiver ECOTRAFFIK 2K lak za parket

Dvokomponentni poliuretanski vodni lak z visoko vsebnostjo trde snovi, enostavnim nanašanjem ter odlična pokrivnostjo por tudi na brušenih lesenih tlakih. Obdelani površini omogoča topel in prijeten izgled. Nudi visoko odpornost proti odrgninam, zaradi česar je izredno primeren za visoko obremenjene prostore.

Na zalogi: mat in polmat.

Pakiranje

Delovna temperatura

+10 do + 25°C

Poraba na m2

Nanos

Redčenje

Odprti čas

Suho na otip

Brušenje

Naslednji sloj brez brušenja

3-5h

Po naročilu

Ni na zalogi

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.


  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Tehnične specifikacije

  Ikona preberi vec
  Pakiranje

  Delovna temperatura

  +10 do + 25°C

  Poraba na m2

  Nanos

  Redčenje

  Odprti čas

  Suho na otip

  Brušenje

  Naslednji sloj brez brušenja

  3-5h

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  Dvokomponentni poliuretanski premaz visoke vzdržljivosti na vodni osnovi za lesene talne obloge.

  VGRADNJA IN NEGA

  Ikona preberi vec

  ECOTRAFFIK 2K, kataliziramo po navedenem razmerju in temeljito premešamo, uporabljamo ga za zapolnjene, brušene in lesene talne obloge. Kadar so delovne razmere neugodne (vroče temperature, nizka vlažnost ali velike površine), je priporočljivo dodati 5-10% zaviralca DILUENTE DRH20 (glejte tehnični list). Nanašajte enakomerno gladko. Drugi sloj ECOTRAFFIK 2K se lahko nanese po 4 urah brez brušenja ali po 24 urah s predhodno lahkim brušenjem z uporabo brusnega papirja 220/320. Zelo dober rezultat lahko dosežete z uporabo prvega nanosa ECOPRIME HS 120 (glejte tehnični list), brušenje in nanašanje enega ali dveh premazov ECOTRAFFIK 2K. Za intenzivnejšo obarvanje lesa je priporočljivo uporabiti kot prvi premaz ECOCROM (glejte tehnični list). Pri uporabi ECOTRAFFIK 2K neposredno na les z vsebnostjo tanina je priporočljivo opraviti predhodni test. Vzdrževanje lesenih oblog, obdelanih z ECOTRAFFIK 2K, je potrebno vzdrževati s paleto izdelkov VELUREX (glejte tehnične podatkovne liste). ECOTRAFFIK 2K LD.

  PREDLAGANI SISTEM: uporabite temeljni premaz (ECOPRIME HS 120, ECOCROM, ECORAPID ali FONDO WR 306, glej relativne tehnične liste) in dva sloja 100 g/m² ECOTRAFFIK 2K LD (sledite zgoraj navedenim navodilom); alternativno uporabite 3 sloje ECOTRAFFIK 2K
  LD, upoštevajoč priporočeno razmerje. Če je uporabljena manjša količina od 100 g / m² na nanos, 80% sijaja ni mogoče doseči.

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0