Chimiver ECOTRAFFIK 2K lak za parket

Chimiver ECOTRAFFIK 2K lak za parket

Dvokomponentni poliuretanski vodni lak z visoko vsebnostjo trde snovi, enostavnim nanašanjem ter odlična pokrivnostjo por tudi na brušenih lesenih tlakih. Obdelani površini omogoča topel in prijeten izgled. Nudi visoko odpornost proti odrgninam, zaradi česar je izredno primeren za visoko obremenjene prostore. ECOTRAFFIK lak skozi čas ohranja naravno lepoto lesa, zagotavlja visoko zaščito in vzdržljivost lesenih podov tudi v javnih prostorih in na površinah, ki so izpostavljene visoki obrabi.

Na zalogi: mat in polmat.

Video o uporabi.

Pakiranje

Delovna temperatura

+10 do + 25°C

Poraba na m2

Nanos

Redčenje

Odprti čas

Suho na otip

Brušenje

Naslednji sloj brez brušenja

3-5h

Na zalogi
131,80  + DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 131,80 

Na zalogi

Tehnične specifikacije

Ikona preberi vec
Pakiranje

Delovna temperatura

+10 do + 25°C

Poraba na m2

Nanos

Redčenje

Odprti čas

Suho na otip

Brušenje

Naslednji sloj brez brušenja

3-5h

DODATNI OPIS

Ikona preberi vec

Dvokomponentni poliuretanski premaz visoke vzdržljivosti na vodni osnovi za lesene talne obloge.

VGRADNJA IN NEGA

Ikona preberi vec

ECOTRAFFIK 2K, kataliziramo po navedenem razmerju in temeljito premešamo, uporabljamo ga za zapolnjene, brušene in lesene talne obloge. Kadar so delovne razmere neugodne (vroče temperature, nizka vlažnost ali velike površine), je priporočljivo dodati 5-10% zaviralca DILUENTE DRH20 (glejte tehnični list). Nanašajte enakomerno gladko. Drugi sloj ECOTRAFFIK 2K se lahko nanese po 4 urah brez brušenja ali po 24 urah s predhodno lahkim brušenjem z uporabo brusnega papirja 220/320. Zelo dober rezultat lahko dosežete z uporabo prvega nanosa ECOPRIME HS 120 (glejte tehnični list), brušenje in nanašanje enega ali dveh premazov ECOTRAFFIK 2K. Za intenzivnejšo obarvanje lesa je priporočljivo uporabiti kot prvi premaz ECOCROM (glejte tehnični list). Pri uporabi ECOTRAFFIK 2K neposredno na les z vsebnostjo tanina je priporočljivo opraviti predhodni test. Vzdrževanje lesenih oblog, obdelanih z ECOTRAFFIK 2K, je potrebno vzdrževati s paleto izdelkov VELUREX (glejte tehnične podatkovne liste). ECOTRAFFIK 2K LD.

PREDLAGANI SISTEM: uporabite temeljni premaz (ECOPRIME HS 120, ECOCROM, ECORAPID ali FONDO WR 306, glej relativne tehnične liste) in dva sloja 100 g/m² ECOTRAFFIK 2K LD (sledite zgoraj navedenim navodilom); alternativno uporabite 3 sloje ECOTRAFFIK 2K
LD, upoštevajoč priporočeno razmerje. Če je uporabljena manjša količina od 100 g / m² na nanos, 80% sijaja ni mogoče doseči.

Video o uporabi.

DOSTAVA

Ikona preberi vec
Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
Expert advice
Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
Več kot +100 vrst
parketov na zalogi.
Strokovno svetovanje
v našem salonu.
Z vami že več
kot 30 let.
Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0