POLYFLOR PRESTIGE PUR PVC

POLYFLOR PRESTIGE PUR PVC

PVC talna obloga v rolah ali ploščah.

Debelina

Dimenzija rola

Pakiranje rola

Dimezija plošče

Pakiranje plošča

Po naročilu

Dekor

Na zalogi
Po naročilu
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 0,00 

Na zalogi

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Tehnične specifikacije

  Ikona preberi vec
  Debelina

  Dimenzija rola

  Pakiranje rola

  Dimezija plošče

  Pakiranje plošča

  Po naročilu

  Dekor

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  PVC talne obloge angleškega proizvajalca POLYFLOR, so navadno v rolah ali ploščah. Namenjene so za močno obremenjene prostore, kot so šole, vrtci, zdravstvene ustanove, bolnice, javni zavodi, hodniki… Pvc talne obloge že vsebujejo finalno zaščito PUR, kar pomeni, da jih ni potrebno dodatno zaščititi z dodatnimi premazi, do konca svojega življenskega ciklusa. Pvc talne obloge so lahko Homogene ali heterogene. Pvc talne talne obloge ločimo tudi glede na lastnosti, kot je protizdrsnost R9, R10, R11 ali certificirane talne obloge na boso nogo (najvišja stopnja protizdrsnosti), katere so primerne za prostore, kjer je bazenska tehnika oz. kjer je velika verjetnost izliva vode. PVC talna obloga vsebuje že končno polmat PUR zaščito, katera je trajna in je ni potrebno nanašati dodatno. Po naročilu: dobava 2 tedna

  VGRADNJA IN NEGA

  Ikona preberi vec

  Za vgradnjo vam priporočamo profesionalnega polagalca tovrstnih talnih oblog. Strokovno vgradnjo naših materialov vam lahko uredimo tudi mi. Kontaktirajte nas na info@hotenjka.si ali 013657656.

   

  Nega in vzdrževanje

  /

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0