VINIL LOOM FT 2206 izgled tekstila

VINIL LOOM FT 2206 izgled tekstila

icon-dimenzionsDimenzija: 500x500 mm

Vinil v videzu tekstilne talne obloge.

Debelina

Dimenzija

Pakiranje

Pakiranje kos

Po naročilu

Ni na zalogi

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Tehnične specifikacije

  Ikona preberi vec
  Debelina

  Dimenzija

  Pakiranje

  Pakiranje kos

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  LOOM je vinilna talna obloga v videzu tekstilne talne obloge. Odlikuje jo izredno čvrsta in vzdržljiva antibakterijska površina, zaščitena z PU keramično zaščito ECOPROTECT. Primerna je za zelo frekventne prostore kot so vrtci, šole,pisarne, trgovine in trgovski centri… Črte tkanin so narejene skladno, za lažjo kombinacijo z različnimi dekorji vinila, saj jih lahko kombiniramo kot kvadrate ali pravokotnike v različnih oblikah kot so črke L, S, I, H… Trenutno najbolj zanesljiv ECOTECTURE heterogeni vinil na trgu. Prednosti: – Keramični antibakterijski zaščitni sloj ECOPROTECT – Ojačan s steklenimi vlakni – Reliefen dekor – Zelo tih – Vodo-odporen – Brez ftalatov – Primeren za talno gretje – Tehnologija z BIO mehčali

  VGRADNJA IN NEGA

  Ikona preberi vec

  Nega in vzdrževanje

  Po vgradnji posesajte in z vlažno krpo obrišite oblogo, da odstranite vso umazanijo, ki je nastala pri vgradnji. Ko so tla mokra, bodite pozorni na možnost zdrsa. Namestite predpražnike, ki bodo preprečevali vnos umazanije in peska v prostore, saj lahko poškodujejo površino vinila. Visoke pete in kremplji domačih živali prav tako lahko poškodujejo površino. Preprečite direktno sončno svetlobo z žaluzijami, predvsem, ko je sonce najmočnejše. Sončni žarki poškodujejo vse talne obloge (obarvanost, raztezanje/krčenje,..) Temperatura v poletnih mesecih ne sme biti previsoka, potrebno je prezračevanje in hlajenje. Previsoka temperatura zaradi kaminskih peči lahko poškoduje talno oblogo.

  Vinilna talna obloga izpostavljena temperaturi nad 35°C se lahko trajno poškoduje. Vinilna talna obloga izpostavljena prenizkim temperaturam pod 15°C se lahko prekomerno skrči in/ali poškoduje. Površin ne voskajte, oljite ali lakirajte, saj zaradi nepropustnosti, premazi le škodujejo površini. V primeru vodnega izlitja, vodo takoj odstranite in namestite izsuševalce. Prostora ne izsušite bolj kot je dovoljeno za normalno uporabo talnih oblog iz vinila.

  Za čiščenje vinila priporočamo čistilo Chimiver Velurex vinyl/LVT cleaner.  Za obnovo in vzdrževanje priporočamo Chimiver Velurex Metal sijaj ali mat.

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0