PVC puzzle ploščeFortelock INDUSTRY

PVC puzzle ploščeFortelock INDUSTRY

icon-dimenzionsDimenzija: 510x510 mm

PVC plošče z izredno odpornostjo.

42,58  + DDV / m2
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 42,58 

Ni na zalogi

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.


  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Tehnične specifikacije

  Ikona preberi vec

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  Fortelock Industry plošče so primerne za skladišča s težko obremenitvijo, industrijo,garaže, kurilnice, salone, telovadnice – fitnes, ipd.
  Na voljo v različnih barvah. Cena velja za Potrošni material > Barve: siva, črna, temno rumena, temno modra, temno rdeča Za ostale Potrošni material > Barve in dobavljivost pošljite povpraševanje, pokličite na 0313657656 ali pišite na info@hotenjka.si

  VGRADNJA IN NEGA

  Ikona preberi vec

  Vgradnja

  Pred polaganjem pustite, da se plošče v prostoru vgradnje aklimatizirajo za 24 ur. Površino za pred vgradnjo pometite ter očistite večjih smeti. Olje ali drugi onesnaževalci niso problem. V primeru večjih neravnin ali lukenj vam priporočamo, da jih zalijete z izravnalno maso ali estrihi. Priporočamo uporabo gumijastega kladiva za lažje spajanje in tapetniški nož (olfa nož) za obrezovanje ploščic pri stenah. Pri stenah in vhodih s tapetniškim nožem odrežite obrobno ploščico 5 mm od stene. S kredo narišite črte prečno in vzdolžno smer sobe. Bistveno je, da imajo plošče med seboj pravokoten položaj. Porazdelite ploščice in ji spajajte s pomočjo gumijastega kladiva. Načrtujte namestitev z vhoda in nadaljujte naprej v prostor.

  Nega in vzdrževanje

  Tla čistite z vodo, blagim detergent in krpo.

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0