Čistilo za parket Chimiver Velurex Cleaner Star

Čistilo za parket Chimiver Velurex Cleaner Star

Intenzivno večnamensko čistilo, priporočeno za vzdrževanje lakiranih lesenih tal. Primerno tudi na PVC-ju, linoleju, melaminu, marmorju, smoli itd. Ne pušča sledov, dobro očisti površino in ima prijetno dišavo. Dodani so posebni nanodelci, ki zagotavljajo globinsko čiščenje in dolgotrajno delovanje na površini tal. Odlično tudi ob prisotnosti hišnih ljubljenčkov.

Uporaba: Razredčite 3 pokrovčke v 1 L vode. Za močno umazanijo razredčite do 6 pokrovčkov v 1 L vode ali izvedite čiščenje madežev s čistim izdelkom. Za močno umazanijo razredčite 1 L v 5 L vode (koncentracija 20%). Uporabljajte VELUREX Cleaner Star kadarkoli želite očistiti tla. 90% biološko razgradljivo.

 

Na zalogi
7,99  + DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7,99 

Na zalogi

DODATNI OPIS

Ikona preberi vec

VGRADNJA IN NEGA

Ikona preberi vec

Razredčite 3 pokrovčke v 1 L vode. Za močno umazanijo razredčite do 6 pokrovčkov v 1 L vode ali izvedite čiščenje madežev s čistim izdelkom. Za močno umazanijo razredčite 1 L v 5 L vode (koncentracija 20%). Uporabljajte VELUREX Cleaner Star kadarkoli želite očistiti tla. 90% biološko razgradljivo.

Poraba za običajno čiščenje 3 pokrovčki + 1 L vode : 70 m²/L

DOSTAVA

Ikona preberi vec
Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
Expert advice
Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
Več kot +100 vrst
parketov na zalogi.
Strokovno svetovanje
v našem salonu.
Z vami že več
kot 30 let.
Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0