Čistilo za oljen parket Chimiver Lios soft balm

Čistilo za oljen parket Chimiver Lios soft balm

Posebno čistilo za čiščenje in negovanje naoljenih lesenih tal. Pri redni uporabi pomaga ohranjati naraven in enakomeren videz lesenih tal.

Uporaba: Pred uporabo dobro pretresite. 3 zamaške vlijemo v 1 L vode. Uporabite krpo iz mikrovlaken za enakomeren nanos. Počakajte, da je površina popolnoma suha. Po čiščenju z LIOS Soft Balmom je mogoče nadaljevati s poliranjem s mehko krpo ali z monobrush diskom z belim filcem in krpo. Priporočena pogostost: 15/30 dni. Za vsakodnevno čiščenje razredčite pol pokrovčka LIOS Soft Balm v 1 liter vode.

Kratek video o uporabi.

Na zalogi
12,89  + DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 12,89 

Na zalogi

DODATNI OPIS

Ikona preberi vec

Posebno čistilo za čiščenje in negovanje naoljenih lesenih tal. Pri redni uporabi redno pomaga ohranjati naraven in enakomeren videz lesenih tal.

VGRADNJA IN NEGA

Ikona preberi vec

Pred uporabo dobro pretresite. 3 zamaške vlijemo v 1 L vode. Uporabite krpo iz mikrovlaken za enakomeren nanos. Počakajte, da je površina popolnoma suha. Možno je po čiščenju z LIOS Priporočena pogostost: 15/30 dni. Za vsakodnevno čiščenje razredčite pol pokrovčka LIOS Soft Balm v 1 liter vode.

DOSTAVA

Ikona preberi vec
Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
Expert advice
Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
Več kot +100 vrst
parketov na zalogi.
Strokovno svetovanje
v našem salonu.
Z vami že več
kot 30 let.
Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0