Olje za parket Chimiver Lios Bioil Natural

Olje za parket Chimiver Lios Bioil Natural

LIOS BIOIL Natural je naravno olje za oljen parket. Prodre globoko in ščiti les, povečuje njegovo mehkobo in naraven videz lesne strukture.

Na zalogi
22,42  + DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 22,42 

Na zalogi

Tehnične specifikacije

Ikona preberi vec

DODATNI OPIS

Ikona preberi vec

LIOS BIOIL Natural je naravni oljni premaz za lesena tla z enostavnim nanosom, zelo trajnim in mehkim učinkom na površini.

VGRADNJA IN NEGA

Ikona preberi vec

Po kitanju parketa in brušenju z brusnim papirjem granulacije P100/120, sledi brušenje z High Pro diskom da se zagotovi optimalno površino za vpijanje olja. Po potrebi finalno obrusite parket s papirjem P150/180. Nanesite LIOS BIOIL Natural, tako da se sloj enakomerno vpije v podlago, sledi enakomerno  poliranje z rotacijskim strojem in belim polirnim diskom. Poliranje z belim polirnim diskom nam omogoča enakomeren mehak nanos olja brez prisotnosti viškov olja.V primeru oljenja zelo poroznih lesov se svetuje izvedba ponovnega oljenja v cca. 2-4h. Po zaključenem oljenju se svetuje poliranje površine z vpojno krpo nameščeno pod beli polirni disk. Po 24 h sledi nanos sredstev prozi obrabi in tekočinam LIOS BALM Fissativo, OIL WOOD TRAFFI LIOS NATURAL Wax, LIOS HARD WAX BIOIL ali LIOS HARD WAX BIOIL90,  odvisno glede na zahteve (glej tehnične liste). Površina je pohodna po 24h, popolna utrditev se doseže po 15 dneh.

DOSTAVA

Ikona preberi vec
Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
Expert advice
Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
Več kot +100 vrst
parketov na zalogi.
Strokovno svetovanje
v našem salonu.
Z vami že več
kot 30 let.
Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0