Chimiver Talita vzdrževalno olje za oljen parket

Chimiver Talita vzdrževalno olje za oljen parket

Vzdrževalno olje za oljen parket. Olje za vzdrževanje oljenih parketov italijanskega proizvajalca CHIMIVER jvisoko kvalitetno olje, ki nudi obnovi povšino oljenega parketa in poveča obstojnost oljene površine.

Uporaba: Pred uporabo dobro pretresite. Površino, ki jo želite obdelati, očistite na ustrezen način in pustite, da se posuši. Nato nadaljujte z enakomernim nanosom Lios Talita Plus, sledite žilam lesa. Za bolj obremenjene površine in bolj enakomeren rezultat lahko približno 30 minutah po nanosu LIOS Talita Plus mogoče nadaljevati s poliranjem površine z mehko krpo ali diskom z belega filc. Priporočljivo je LIOS Talita Plus nanesti dvakrat letno. Opombe: ne puščajte odvečnega izdelka na obdelani površini, lahko opazite lokalno lepljivost. Za domačo uporabo uporabite kot izredno vzdrževanje ENKRAT LETNO.

Opozorila: Krpe, gobe, blazinice, uporabljene za nanos (vključno z brusnim prahom), je treba takoj po uporabi namočiti v vodi, da se prepreči nevarnost samovžiga. Prostor naj bo dobro prezračen.

Pakiranje

Poraba

Na zalogi
20,98  + DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 20,98 

Na zalogi

Tehnične specifikacije

Ikona preberi vec
Pakiranje

Poraba

DODATNI OPIS

Ikona preberi vec

Olje za vzdrževanje oljenih parketov italijanskega proizvajalca CHIMIVER je visoko kvalitetno olje, ki nudi obnovi površino oljenega parketa in poveča obstojnost oljene površine.

VGRADNJA IN NEGA

Ikona preberi vec

Pred uporabo dobro pretresite. Površino, ki jo želite obdelati, očistite na ustrezen način in pustite, da se posuši. Nato nadaljujte z enakomernim nanosom Lios Talita Plus, sledite žilam lesa. Za bolj obremenjene površine in bolj enakomeren rezultat lahko približno 30 minutah po nanosu LIOS Talita Plus mogoče nadaljevati s poliranjem površine z mehko krpo ali diskom z belega filc. Priporočljivo je LIOS Talita Plus nanesti dvakrat letno.

Opombe: ne puščajte odvečnega izdelka na obdelani površini, lahko opazite lokalno lepljivost. Za domačo uporabo uporabite kot izredno vzdrževanje ENKRAT LETNO. Opozorila: Krpe, gobe, blazinice, uporabljene za nanos (vključno z brusnim prahom), je treba takoj po uporabi namočiti v vodi, da se prepreči nevarnost samovžiga. Hranite izven dosega otrok. Ne pijte in ne vdihujte. Izogibajte se stiku z očmi. Vedno nosite dihalno masko (filter polmaske FFP2 v skladu z EN 149) in delajte le v dobro prezračevanih okoljih ali s dodatno ventilacijsko opremo. Priporočljivo je nositi delovna oblačila, zaščitna očala in rokavice, ki so odporne proti kemičnim sredstvom.”

DOSTAVA

Ikona preberi vec
Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
Expert advice
Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
Več kot +100 vrst
parketov na zalogi.
Strokovno svetovanje
v našem salonu.
Z vami že več
kot 30 let.
Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0