MFP gradbena plošča 25 mm (pero-utor)

akcija -20%

MFP gradbena plošča 25 mm (pero-utor)

icon-dimenzionsDimenzija: 2500x615x25 mm (1.537 m2)

MFP gradbena plošča. Večnamenske MFP gradbene plošče z vlago-odpornim lepljenjem združujejo stabilnost in nosilnost. Zaradi tega so večnamenske plošče (MFP) uporabne predvsem za različne konstrukcijske namene ali za embalažo različnih vrst.

Dimenzija: 2500x615x25 mm (1,537 m2)

Cena velja za celo ploščo.

Teža25,45 kg
Dimenzija

Spajanje

Na zalogi
REDNA CENA: 11,77  + DDV / m9,42  + DDV / m2
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 9,42 
Vpišite kvadraturo
=
=

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Tehnične specifikacije

  Ikona preberi vec
  Teža25,45 kg
  Dimenzija

  Spajanje

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  Namen uporabe: izdelava podov; oblaganje sten/streh/ograj; oprema trgovin in sejemskih prostorov; za notranjo opremo; embalaža.

  Večnamenske plošče (MFP) z vlagoodpornim lepljenjem združujejo stabilnost in nosilnost. Zaradi tega so večnamenske plošče (MFP) uporabne predvsem za različne konstrukcijske namene ali za embalažo različnih vrst. Vzdolžna in prečna trdnost sta pri plošči enaki in plošči dajejo enakomerno stabilnost. MFP plošče odlikuje odlični parametri razplastne trdnosti, nabrekanje zaradi vlage pa je minimalno. Plošče ustrezajo standardom v gradbeništvu po CE EN 13986-P5 in se lahko uporabljajo za embalažo z oznako po IPPC-standardu ISPM št.15.

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0