Chimiver Adesiver Hercules EP 2K epoksi PU hipoalergeno lepilo za parket 12,5kg

Chimiver Adesiver Hercules EP 2K epoksi PU hipoalergeno lepilo za parket 12,5kg

Dvokomponentno epoksi-poliuretansko hipoalergeno lepilo za lesena tla, brez topil, odporen proti ognju. Dvokomponentno epoksi-PU lepilo, hipoalergeno, namenjeno za lepljenje vseh vrst lesenih podov na betonsko podlago, vodoodporen beton in po predhodni ustrezni obdelavi na nevpojne obstoječe talne obloge (keramika, ploščice, marmor, paladian, gres). , itd.). Priporočljivo za lepljenje na ogrevane podlage. Navtična različica je na voljo na zahtevo s certifikatom IMO-MED in EC1 Plus.

Pakiranje

Poraba na m2

Nanos

Odprti čas

Končna utrjenost

Orodje za čiščenje

Delovna temperatura

+10◦C do +25◦C

Na zalogi
44,50  + DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 44,50 

Na zalogi

Tehnične specifikacije

Ikona preberi vec
Pakiranje

Poraba na m2

Nanos

Odprti čas

Končna utrjenost

Orodje za čiščenje

Delovna temperatura

+10◦C do +25◦C

DODATNI OPIS

Ikona preberi vec

Dvokomponentno epoksi-poliuretansko hipoalergeno lepilo za lesena tla, brez topil
Dvokomponentno epoksi-PU lepilo, hipoalergeno, namenjeno za lepljenje vseh vrst lesenih podov na betonsko podlago, vodoodporen beton in po predhodni ustrezni obdelavi na nevpojne obstoječe talne obloge (keramika, ploščice, marmor, paladian, gres). , itd.). Priporočljivo za lepljenje na ogrevane podlage. Navtična različica je na voljo na zahtevo s certifikatom IMO-MED in EC1 Plus. Lepilo Adesiver HERCULES je brez vonja, z zelo nizko stopnjo senzibilizacije, odporen proti ognju, brez topil, vode in izocijanatnih smol. Adheziv HERCULES je na osnovi epoksidnih smol z molekulsko maso večjo od 700. Razvrščen je kot “ELASTIČEN” v skladu z ISO 17178. Ima izjemno odpornost proti vleki, obdelovalnost in pokritost. Prav tako je primeren za lepljenje lesene talne obloge na talno ogrevanje in hlajenje.  Primeren je za polaganje predhodno obdelanih lesenih talnih oblog ter katero koli drugo vrsto lesene talne obloge, vključno z deskami.

VGRADNJA IN NEGA

Ikona preberi vec

Pred uporabo dobro premešajte izdelek, da postane enakomeren.

Po mešanju obeh komponent nanesite ADESIVER HERCULES s poševnim zrezanim lopatico enakomerno na čisto podlago, ki lahko vsebuje morebiten prah. Pri polaganju zagotovite, da so ploščice talne obloge pravilno postavljene in jih nežno potolcite, da se lepilo dobro oprijema celotne površine. Popoln oprijem na podlago je zagotovljen, če je vsaj 65% vsake lesene komponente neposredno v stiku z lepilom.

V primeru podlag, ki ustvarjajo prah in so porozne, priporočamo, da najprej nanesete en sloj PRYMER A, PRYMER PUB 77, (glejte tehnične podatkovne liste). Po popolnem sušenju obdelave nadaljujte z nanosom lepila.

V primeru vlažnih podlag priporočamo, da najprej nanesete PRYMER PUB 77 (glejte tehnične podatkovne liste). Odsvetujemo potapljanje glav ploščic v ADESIVER HERCULES med polaganjem. Po potrebi potopite glave ploščic v vinilno lepilo, ki ima zelo močno lesno lepljenje, s čimer se izognete tudi tipičnemu “zdrsu” ploščic. Če je treba leseno talno oblogo položiti na gladke površine (keramične ploščice, emajlirane ploščice, poliran marmor itd.), odstranite in očistite površino prahu, peska, lepila in voskov. Z brisačo nanesite adhezijski DILUENTE APA v skladu z pravilnim časom nanosa (glejte tehnični podatkovni list), nato nanesite ADESIVER HERCULES. Nadaljnje brušenje je mogoče izvesti po 3-4 dneh glede na atmosferske in higrometrične pogoje lesene talne obloge.

Pri anhidritnih podlagah temeljito obrusite z brusnim papirjem granulacije 24 ali 36, odstranite prah in nanesite pred premazom PRYMER SF 1105 (ne razredčite) ali PRYMER PUB 77 z razredčilom DILUENTE DMC 50 v razmerju 70:30. Nanesite ADESIVER HERCULES, naslednje brušenje pa naj poteka po 3-4 dneh, odvisno od atmosferskih pogojev in vlažnosti lesene vrste. Pri polaganju predhodno lakiranih lesenih talnih oblog, če se lesena plošča naključno umaže z lepilom, jo takoj očistite z DILUENTE PULIPAR ali PULIPAR W (glejte tehnične podatkovne liste).

Med uporabo ADESIVER HERCULES priporočamo uporabo osebne zaščitne opreme.

DOSTAVA

Ikona preberi vec
Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
Expert advice
Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
Več kot +100 vrst
parketov na zalogi.
Strokovno svetovanje
v našem salonu.
Z vami že več
kot 30 let.
Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0