Parcoll 2K EXSTRA epoksi-PU lepilo

akcija -9%

Parcoll 2K EXSTRA epoksi-PU lepilo

DVOKOMPONENTNO EPOKSI POLIURETANSKO LEPILO brez vsebnosti vode je primerno za lepljenje vseh vrst parketa na katerokoli cementno podlago.

PALETNI ODVZEM (66 kompletov) = 1,85 €/kg (+ DDV)

AKCIJA 10 + 1 kos = 1,99 €/kg (+ DDV)

Pakiranje

Poraba na m2

Nanos

Odprti čas

Končna utrjenost

Orodje za čiščenje

REDNA CENA: 27,36  + DDV24,88  + DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 24,88 

Ni na zalogi

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.


  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Tehnične specifikacije

  Ikona preberi vec
  Pakiranje

  Poraba na m2

  Nanos

  Odprti čas

  Končna utrjenost

  Orodje za čiščenje

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  Dvokomponentno epoksi-poliuretansko lepilo brez vsebnosti vode je primerno za lepljenje vseh vrst lesenega poda na cementno podlago ali na že obstoječa nevpojne talne obloge (marmor, keramične ploščice, mozaik, lesene podlage).

  VGRADNJA IN NEGA

  Ikona preberi vec

  Pred uporabo prilagodite temperaturo izdelka prostoru. Zlijte komponento PARCOLL 2K EXTRA (B) v posodo s komponento PARCOLL 2K EXTRA (A) in ju pazljivo premešajte z električnim mešalnikom, dokler ne dobite homogene in enakomerne zmesi. Tako dobljeno zmes razmažite s primerno široko nazobčano lopatko št. 5 po površini, ki mora biti kompaktna, suha, čista, brez odvečnih delcev, ki onemogočajo sprijemanje, kot so ostanki stenske barve, prahu, voska in podobno. Izdelka ne redčimo. Pred nanašanjem vedno preverite vlažnost cementne podlage na katero nanašate, ki mora biti manjša od 2% (anhidridn estrih 0,5%). Temperatura v prostoru naj bo od 15ºC do 25ºC, relativna vlažnost ne večja od 75%. Pri delu vedno uporabite ustrezno osebno zaščitno opremo. Upoštevajte podatke v tehničnem listu in navodila za varno uporabo izdelka. Varnostne specifikacije proizvoda.

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0