Chimiver PRYMER PUB 77 temelj za pripravo podlag 5L

Chimiver PRYMER PUB 77 temelj za pripravo podlag 5L

Eno-komponentni predpremaz je namenjen utrjevanju in izolaciji podlage. Izdelek je posebej primeren za zapiranje vlažnih, poroznih in prašnih podlag. Primerno kot vezni sloj pri anhidridnih podlagah. Uporaba: veže prašne delce, zapira preostalo vlago v podlagi. Izdelek preprečuje pojav inverznega hidrostatičnega tlaka glede na standard UNI 8298 /8. Idealen je kot utrditev starih lesenih podlag.

Pakiranje

Poraba na m2

Nanos

Čiščenje orodja

Na zalogi
50,93  + DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 50,93 

Na zalogi

Tehnične specifikacije

Ikona preberi vec
Pakiranje

Poraba na m2

Nanos

Čiščenje orodja

DODATNI OPIS

Ikona preberi vec

Temeljni predpremaz PUB 77 je eno-komponentni izdelek specialnih utrditvenih lastnosti. Izdelek je posebej primeren za zapiranje vlažnih, poroznih in prašnih podlag. Primerno kot vezni sloj pri anhidridnih podlagah. Uporaba: veže prašne delce, zapira preostalo vlago v podlagi. Izdelek preprečuje pojav inverznega hidrostatičnega tlaka glede na standard UNI 8298 /8. Izdelek je idealen kot utrditev starih lesenih podlag.

VGRADNJA IN NEGA

Ikona preberi vec

Zapora vlage
Pred nanosom paro zapornega sloja, je potrebno poskrbeti, da je podlaga čista, brez ostankov olj, maščob, voskov ali ostankov beleža. Nanesite prvi sloj PUB 77 razredčenega s 30% razredčila DMC 50. Po 4 urah sledi izvedba drugega sloja PUB 77 razredčenega s 20% razredčila DMC 50. Po 24 urah sledi nanos tretjega sloja PUB 77 razredčenega z 10% razredčila DMC 50 ali nerazredčenega odvisno od poroznosti podlage. Lepljenje parketa na tako pripravljeno podlago se lahko izvaja z Adesiver 501 EP, SIGOL R.E., Adesiver HERCULES, Adesiver 327 PU, Adesiver ELASTIC, UNISIL. Lepljenje se izvaja minimalno 24h po izvedenem zadnjem sloju nanosa PUB 77oziroma, ko je popolnoma utrjen.

Utrditev slabih krušljivih podlag
Nanesite en sloj PUB 77 razredčen 30 – 50% z razredčilom DMC 50. V primeru redčenja PUB 77 cca. 50% pri zelo slabih podlagah je mogoče lepljenje parketa z lepili linije PARKETTKOLL (glej tehnične liste).

Vezni sloj pri anhidridnih podlagah
Potrebno je izvesti brušenje anhidridne podlag z grobim brusnim papirjem, da se odstrani prah in nesprijete delce iz podlage. Podlago je potrebno kvalitetno posesati, nakar sledi nanos PUB 77 razredčenega 30% z redčilom DMC 50. Pri slabih anhidridnih podlagah se predlaga izvesti dodaten utrditveni sloj PUB 77 redčenega z DMC 50. Pri izvedbi dodatnega utrditvenega sloja je potrebno počakati med sloji 2 – 6 ur. Uporaba lepil kot priporočeno pri izvedbi zapore vlage.

Utrditev labilnih parketov
V primeru utrditve slabih odstopljenih lesenih podlag (parketa), nanesite PUB 77 z gladilko po parket tako da steče v reže med parketnicami. Po 24 h lahko sledi brušenje parketa in nadaljnja obdelava.

DOSTAVA

Ikona preberi vec
Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
Expert advice
Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
Več kot +100 vrst
parketov na zalogi.
Strokovno svetovanje
v našem salonu.
Z vami že več
kot 30 let.
Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0