Chimiver PRYMER A predpremaz

Chimiver PRYMER A predpremaz

Eno-komponentni protiprašni premaz na vodni osnovi z garantirano visoko penetracijo – tudi na podlagi s slabšo absorbcijo. Priporoča se kot protiprašna obdelava in površinska utrditev vpojnih cementnih in anhidritnih podlag in estrihov. Primeren je za uporabo na podlagah s talnim gretjem. Nadaljnje lepljenje mora biti izvedeno z reaktivnimi lepili (2-komponentna lepila).

Pakiranje

Poraba na m2

Nanos

Čas sušenja

Čiščenje orodja

Na zalogi
Po naročilu
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 0,00 

Na zalogi

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Tehnične specifikacije

  Ikona preberi vec
  Pakiranje

  Poraba na m2

  Nanos

  Čas sušenja

  Čiščenje orodja

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  PRYMER A je eno-komponentni premaz na vodni osnovi, ki bazira na nano disperzijski smoli, z garantirano visoko penetracijo – tudi na podlagi s slabšo absorbcijo. Certifikat: EC1 PRYMER A se priporoča kot protiprašna obdelava in površinska utrditev vpojnih cementnih in anhidritnih podlag in estrihov. Primeren je za uporabo na podlagah s talnim gretjem. Nadaljnje lepljenje mora biti izvedeno z reaktivnimi lepili (2-komponentna lepila). Namen: protiprašna, površinska utrditev podlage v notranjih prostorih

  VGRADNJA IN NEGA

  Ikona preberi vec

  Proti-prašno utrjevanje: Dobro pretresti pred uporabo. Pomembno je, da se iz podlage ne dviga vlaga. Podlaga mora biti čista, brez umazanije. PRYMER A enakomerno nanesite z valjčkom. Ko je PYMER A popolnoma suh, nadaljujte z nanosom lepila za lesene obloge (npr. ADESIVER 501 EP, ADESIVER, HERCULES, SIGOL, ADESIVER 327 PU, ADESIVER RE 702, UNISIL, ELASTIC – glej tehnični list)
  Opozorilo: zaščitite pred zmrzaljo med prevozom in skladiščenjem. Ne priporoča se daljše izpostavljane temperaturam pod 0°C

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0