Chimiver PRYMER A predpremaz

Chimiver PRYMER A predpremaz

Eno-komponentni protiprašni premaz na vodni osnovi z garantirano visoko penetracijo – tudi na podlagi s slabšo absorbcijo. Priporoča se kot protiprašna obdelava in površinska utrditev vpojnih cementnih in anhidritnih podlag in estrihov. Primeren je za uporabo na podlagah s talnim gretjem. Nadaljnje lepljenje mora biti izvedeno z reaktivnimi lepili (2-komponentna lepila).

Teža5,5 kg
Pakiranje

Poraba na m2

Nanos

Čas sušenja

Čiščenje orodja

Na zalogi
28,65  + DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 28,65 

Na zalogi

Tehnične specifikacije

Ikona preberi vec
Teža5,5 kg
Pakiranje

Poraba na m2

Nanos

Čas sušenja

Čiščenje orodja

DODATNI OPIS

Ikona preberi vec

PRYMER A je eno-komponentni premaz na vodni osnovi, ki bazira na nano disperzijski smoli, z garantirano visoko penetracijo – tudi na podlagi s slabšo absorbcijo. Certifikat: EC1 PRYMER A se priporoča kot protiprašna obdelava in površinska utrditev vpojnih cementnih in anhidritnih podlag in estrihov. Primeren je za uporabo na podlagah s talnim gretjem. Nadaljnje lepljenje mora biti izvedeno z reaktivnimi lepili (2-komponentna lepila). Namen: protiprašna, površinska utrditev podlage v notranjih prostorih

VGRADNJA IN NEGA

Ikona preberi vec

Proti-prašno utrjevanje: Dobro pretresti pred uporabo. Pomembno je, da se iz podlage ne dviga vlaga. Podlaga mora biti čista, brez umazanije. PRYMER A enakomerno nanesite z valjčkom. Ko je PYMER A popolnoma suh, nadaljujte z nanosom lepila za lesene obloge (npr. ADESIVER 501 EP, ADESIVER, HERCULES, SIGOL, ADESIVER 327 PU, ADESIVER RE 702, UNISIL, ELASTIC – glej tehnični list)
Opozorilo: zaščitite pred zmrzaljo med prevozom in skladiščenjem. Ne priporoča se daljše izpostavljane temperaturam pod 0°C

DOSTAVA

Ikona preberi vec
Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
Expert advice
Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
Več kot +100 vrst
parketov na zalogi.
Strokovno svetovanje
v našem salonu.
Z vami že več
kot 30 let.
Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0