Temeljni predpremaz Bostik GRIP A500 MULTI

Temeljni predpremaz Bostik GRIP A500 MULTI

GRIP A500 MULTI je večnamenski temeljni premaz na vodni osnovi za novogradnje in obnove. Zasnovan za povečanje oprijema samorazlivnih mas in lepil za ploščice na vpojne in nevpojne površine. Oprijemni in temeljni disperzijski premaz za pripravo podlage, ki se redči z vodo v skladu z DIN 18365. Primeren je za vpojne in nevpojne podlage kot so estrihi, betonske površine, naravni in umetni kamen, keramične ploščice in plošče in podobno (razen za magnezijeve industrijske estrihe ksilolitne estrihe) pred izenačevanjem in izravnavo. Uporablja se kot vezni sloj pri saniranju starih zgradb in gradnji športnih objektov in podobno na obstoječe sloje mase za lopatico in izravnalne mase.

Na zalogi
Po naročilu
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 0,00 

Na zalogi

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  Oprijemni in temeljni disperzijski premaz za pripravo podlage v skladu z DIN 18365, ki se redči z vodo. Primeren je za vpojne in nevpojne podlage kot so estrihi, betonske površine, naravni in umetni kamen, keramične ploščice in plošče in podobno ( razen za magnezijeve industrijske estrihe ksilolitne estrihe) pred izenačevanjem in izravnavo. Uporablja se kot vezni sloj pri saniranju starih zgradb in gradnji športnih objektov in podobno na obstoječe sloje mase za lopatico in izravnalne mase.

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0