Predpremaz Bostik A936 XPRESS

Predpremaz Bostik A936 XPRESS

Hitrosušeči primer za nevpojne, gladke površine: keramične ploščice, na nevpojne betone, na ostanke lepil. Grip A936 XPRESS ima dober oprijem na gladkih, zbitih in nevpojnih betonskih površinah, keramičnih oblogah, tarazzo površinah, na ploščah iz naravnega in umetnega kamna, na magnezitnem estrihu (ne velja za estrih iz drobljenega lesa), na slabo speskanem litem asfaltu, kot tudi na starih talnih oblogah, ki se jih ne da enostavno odstraniti (na primer homogeni PVC ali nekatere fleksibilne talne obloge (ne velja za gumo, linolej, ali stare obloge z elastično sredico) in na stari keramiki.

Na zalogi
Po naročilu
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 0,00 

Na zalogi

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  Grip A936 XPRESS ima dober oprijem na gladkih, zbitih in nevpojnih betonskih površinah, keramičnih oblogah, tarazzo površinah, na ploščah iz naravnega in umetnega kamna, na magnezitnem estrihu (ne velja za estrih iz drobljenega lesa), na slabo speskanem litem asfaltu, kot tudi na starih talnih oblogah, ki se jih ne da enostavno odstraniti (na primer homogeni PVC ali nekatere fleksibilne talne obloge (ne velja za gumo, linolej, ali stare obloge z elastično sredico) in na stari keramiki.

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0