Izravnalna masa Bostik SL C510 PRO

Izravnalna masa Bostik SL C510 PRO

SL C510 PRO je samo-razlivna izravnalna masa, namenjena za kitanje, izravnavanje in izenačevanje estrihov, hitrih estrihov in površin iz surovega betona. Prav tako se lahko uporablja za tankoslojni estrih in vezno izravnavo na betonskih talnih in drugih površinah. Pri običajnih debelinah sloja med 10 in 20 mm mora biti masa podaljšana s peskom zrnavosti 0-4 mm. Na litih asfaltnih estrihih je masa primerna za debeline sloja od 2 do največ 5 mm.

Odlike: samorazlivna, izboljšano razlivanje v tankih slojih; s posebno majhnimi napetostmi; hitro hidravlično vezanje; razprostrtje v tankem sloju; izboljšane lastnosti pri brušenju; primerna za nanašanje s strgalom; daljši čas uporabnosti mešanice; raztegljiva; v plasti nad 1 mm primerna za koleščka invalidskih vozičkov; primerna kot podlaga za parketne obloge v slojih debeline nad 2 mm.

 

Teža25 kg
Pakiranje

Poraba na m2

Nanos

Mešalno razmerje

Temperatura pri vgradnji

Pohodnost

Primerno za oblaganje

Primernost za talno gretje

Na zalogi
23,98  + DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 23,98 

Na zalogi

Tehnične specifikacije

Ikona preberi vec
Teža25 kg
Pakiranje

Poraba na m2

Nanos

Mešalno razmerje

Temperatura pri vgradnji

Pohodnost

Primerno za oblaganje

Primernost za talno gretje

DODATNI OPIS

Ikona preberi vec

SL C510 PRO je namenjen za kitanje, izravnavanje in izenačevanje estrihov, hitrih estrihov in površin iz surovega betona. Prav tako se lahko uporablja za tankoslojni estrih in vezno izravnavo na betonskih talnih in drugih površinah. Pri običajnih debelinah sloja med 10 in 20 mm mora biti masa podaljšana s peskom zrnavosti 0-4 mm. Na litih asfaltnih estrihih je masa primerna za debeline sloja od 2 do največ 5 mm. Odlike: samorazlivna, izboljšano razlivanje v tankih slojih; s posebno majhnimi napetostmi; hitro hidravlično vezanje; razprostrtje v tankem sloju; izboljšane lastnosti pri brušenju; primerna za nanašanje s strgalom; daljši čas uporabnosti mešanice; raztegljiva; v plasti nad 1 mm primerna za koleščka invalidskih vozičkov; primerna kot podlaga za parketne obloge v slojih debeline nad 2 mm.

DOSTAVA

Ikona preberi vec
Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
Expert advice
Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
Več kot +100 vrst
parketov na zalogi.
Strokovno svetovanje
v našem salonu.
Z vami že več
kot 30 let.
Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0