Izravnalna masa Bostik SL C510 PRO

Izravnalna masa Bostik SL C510 PRO

Fina cementna izravnalna masa.

Po naročilu

Ni na zalogi

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.


  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  SL C510 PRO je namenjen za kitanje, izravnavanje in izenačevanje estrihov, hitrih estrihov in površin iz surovega betona. Prav tako se lahko uporablja za tankoslojni estrih in vezno izravnavo na betonskih talnih in drugih površinah. Pri običajnih debelinah sloja med 10 in 20 mm mora biti masa podaljšana s peskom zrnavosti 0-4 mm. Na litih asfaltnih estrihih je masa primerna za debeline sloja od 2 do največ 5 mm. Odlike: samorazlivna, izboljšano razlivanje v tankih slojih; s posebno majhnimi napetostmi; hitro hidravlično vezanje; razprostrtje v tankem sloju; izboljšane lastnosti pri brušenju; primerna za nanašanje s strgalom; daljši čas uporabnosti mešanice; raztegljiva; v plasti nad 1 mm primerna za koleščka invalidskih vozičkov; primerna kot podlaga za parketne obloge v slojih debeline nad 2 mm.

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0