Izravnalna masa Ardalan Aqua za klančine in vlažne površine

Izravnalna masa Ardalan Aqua za klančine in vlažne površine

Izravnalna masa za klančine, terase, vlažne površine . Za zunanje in notranje prostore. Prednost izravnalne mase Ardalan Aqua: 2 do 20 mm debeline sloja, primerna za pod keramičnimi ploščicami in ploščami, polaganje po 2 do 3 urah, za trajno mokra bremena, vodoodporna in odporen na obremenitve, hitro strjevanje in prožnost, samo-glajenje, odporna proti zmrzali in vremenskim vplivom, za znotraj, zunaj, pod vodo.

Pakiranje

Temperatura pri vgradnji

Pohodnost

Primerno za oblaganje

,

Primernost za talno gretje

Na zalogi

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Tehnične specifikacije

  Ikona preberi vec
  Pakiranje

  Temperatura pri vgradnji

  Pohodnost

  Primerno za oblaganje

  ,

  Primernost za talno gretje

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  Prednost izravnalne mase Ardalan Aqua: 2 do 20 mm debeline sloja, primerena za pod keramičnimi ploščicami in ploščami, polaganje po 2 do 3 urah, za trajno mokra bremena, vodoodporna in odporen na obremenitve, hitro strjevanje in prožnost. samoglajenje, odporna proti zmrzali in vremenskim vplivom, za znotraj, zunaj, pod vodo

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0