Impregnacija za beton BI 960

Impregnacija za beton BI 960

Impregnacija BI 960 priznanega nemškega proizvajalca KLB Kotztal je enokomponentni, že pripravljen za uporabo, razredčen impregnacijski premaz za cementne površine, kot je beton. Uporablja se predvsem za gladke, visokokakovostne industrijske betonske plošče kot transparenten zaključek. Impregnacija minimalno spreminja barvo in ohranja značaj betona. Obdelane površine odbijajo vodo in so manj občutljive na umazanijo in madeže. Povečuje površinsko trdnost in odpornost proti kemikalijam. Izdelek je brez topil in ima malo lastnega vonja. Nanašanje je enostavno.

Teža10 kg
Poraba

Suho na otip

Orodje za čiščenje

Temperatura obdelave

minimalno 10 stopinj C (tla in prostor)

0,00  + DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 0,00 

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.


  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Tehnične specifikacije

  Ikona preberi vec
  Teža10 kg
  Poraba

  Suho na otip

  Orodje za čiščenje

  Temperatura obdelave

  minimalno 10 stopinj C (tla in prostor)

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  VGRADNJA IN NEGA

  Ikona preberi vec

  PODLAGA

  Cementno vezana podlaga, ki jo želimo impregnirati, mora biti čista, površinsko suha, brez prahu in brez šibko vezanih komponent ali površin. Materiali, ki vplivajo na oprijem, kot so mast, olje in ostanki barve, se morajo odstraniti z ustreznimi metodami. Sveža podlaga mora biti rahlo vlažna in pohodna. Za impregnacijo že uporabljenih betonskih površin je potrebno področje očistiti in brusiti (po potrebi). Izvedite preskusno območje, da ocenite rezultat. Betonske površine, ki so že prevlečene s sintetično smolo, ni več mogoče impregnirati.

  OBDELAVA/RAVNANJE

  Izdelek je eno-komponenten in pripravljen za uporabo. Ni potrebe po redčenju. Nanesite ga obilno in nasičeno v enem nanosu z valjčkom iz moherja ali velurja brez dlačic, strgalom iz penaste gume ali čopičem za barvanje. Dovolj materiala je nanesenega, ko je betonska površina nasičena z impregnacijsko tekočino. Pri večjih površinah je priporočljivo, da impregnacijo izvajajo vsaj 2 – 3 delavci. Ena ali dve osebi naneseta material v eni smeri. Druga oseba s časovnim zamikom porazdeli sveže nanesen material z valjčkom pod kotom 90 °. S tem dosežemo enakomernejši nanos. Odvečen material je treba odstraniti. Treba se je izogibati zastajanju materiala in lužam. Za večje površine uporabite valjčke širine 50 cm. Uporabljajte samo nove in čiste valjčke ter jih uporabljajte samo za hidrofobizacijo.

  Področja, kjer se izdelek uporablja, naj bodo dobro prezračene, da se voda ustrezno posuši. Temperatura tal in zraka ne sme pasti pod 10 °C  in/ali vlaga ne sme presegati 75%. Razlika v temperaturi tal in sobe ne sme presegati 3 °C, da proces strjevanja ne bo moten. Če se pojavi situacija s točko rosišča, lahko pride do težav z oprijemom, motenj pri strjevanju in madežev. V prvih 24 urah se je treba izogibati izpostavljanju vodi. Čas sušenja velja za 20 °C. Nižje temperature lahko podaljšajo, višje pa skrajšajo čas sušenja. Če pogoji dela niso izpolnjeni, lahko pride do odstopanj od opisanih tehničnih lastnosti pri končnem izdelku.

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0