Izsuševanje estrihov

V našem prodajnem salonu imamo na voljo izposojo sušilcev za tlake oz. estrihe!

Sušenje estriha je brez izsuševalcev lahko dolgotrajen in zamuden proces, kar pa je danes pri poplavi hitrih gradenj lahko problem! Proces sušenja tlakov traja cca 90 dni, da dosežemo dovoljeno mejo 2% po CM metodi. Pri talnem gretju je potrebno upoštevati protokol talnega gretja! Z izsuševalci lahko pridemo do zahtevane suhosti estrihov v roku 10-14 dni! Z izsuševalci pa ne dosežemo samo hitrejšega sušenja in s tem možnosti čimprejšnje vselitve, ampak dosežemo tudi zdravju prijazen in prijetno suh ambient.Vedeti moramo, da se v kar nekaj primerih tlaki sami od sebe niti ne posušijo do predpisane meje in so zato sušilci obvezni! Cena izposoje sušilcev je v primerjavi s škodo, ki lahko nastane zaradi prevelike vlage tlakov (ali vlage v prostoru) zanemarljiva! Parket v stiku s prevlažno podlago le to začne absorbirati, kar pa v praksi pomeni raztezanje! Manjši raztezki ali skrčki lahko povzročijo špranjice, pri večjem delovanju pa lahko pride do odstopanja parketa!

IZPOSOJA ŽE OD 7,50€ (+ddv) NA DAN

Izsuševalec vlage TROTEC TTK 170 ECO ima razvlaževanje do 52 litrov na dan in pretočnost zraka 350 m³/h. Izsuševalec TTK170ECO je zelo učinkovit za manjše, srednje in velike prostore, saj njegove karakteristike zadovoljujejo vse zahteve glede na površino sušenih prostorov.  Izsuševalec  ima upognjen ročaj in velika kolesa za lažje premagovanje težavnega terena in stopnic. Vzdrževanje uporabniku ne povzroča večjih težav, saj je pralni filter lahko dostopen in enostaven za čiščenje.

Delovno območje – vlažnost 30 – 90 rel.vl.
Delovno območje – temperatura +5 / +32°C
Priključitev toka 230V + 50Hz
Poraba elektrike max.     0,9 kW
Pretok zraka  max.   350 m³ / h
Glasnost dB (A) (na razdalji 1m)          56
Rezervoar za vodo         6,6L
Dimenzija 495x455x900mm
Teža        31 kg

 

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko
spodnjega obrazca ali naših telefonskih številk na +386 1 365 76 56
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0