Izdelava estrihov – izdelava tlakov

Za izdelavo estrihov potrebujete:

 • nove in kvalitetne estrihe,

 • mojstra za izdelavo estrihov,

 • uporabo najkvalitetnejših materialov za estrihe,

 • najugodnejšo ceno v primerjavi s kvaliteto?

Pokličite nas na 041 744 435 ali nam pišite na tlaki@hotenjka.si in pomagali vam bomo, da bo izdelava tlakov najkvalitetnejša in najugodnejša.

Izdelava estrihov se začne s kvalitetno pripravo betonske plošče, na katero se bo estrih izdelal. Zelo pomembno je, da se betonska plošča najprej dobro posuši in še preden se lahko izdelava tlakov začne, jo je potrebno tudi dobro očistiti. Predpriprava tal je ključnega pomena za dolgotrajnost estriha, saj le – ta še najbolj vpliva na njegovo življenjsko dobo.

še preden se izdelava estrihov lahko začne, je potrebno položiti tudi izolacijski material, in sicer toplotni, zvočni in hidro izolacijski material. Izdelava tlakov se začne s toplotno izolacijo, za katero je najbolj primeren stiropor in to takšne debeline, ki najbolj ustreza tehničnim karakteristikam objekta, v katerem se bo izdelava estrihov izvajala. Potrebna je tudi dobra zvočna izolacija, za katero je najbolj primeren tervol in hidro izolacija, kjer pa se v največ primerih uporabi PVC folija.

Naslednja faza predpriprave je priprava pravilne mešanice, ki mora vsebovati:

 • naravno pran pesek, za katerega je najprimernejša granulacija do 4 mm;
 • ravno prav cementa in vode;
 • potrebno je izbrati tudi material za armiranje estriha (priporočamo sintetično mikroarmaturo, s katero se izdelava tlakov zelo poceni v primerjavi s polaganjem armaturne mreže, ki se je za armiranje uporabljala do nedavnega, hkrati pa je nov način armiranja tudi kvalitetnejši);

 

Vse skupaj se zmeša v stroju za izdelovanje strojnih tlakov in šele nato se izdelava estrihov dejansko lahko začne.

Dogovorite se (tel. št. 01 365 76 56 ali 041/744-435 ali e-mail: info@hotenjka.siz našim mojstrom za brezplačen ogled.

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko
spodnjega obrazca ali naših telefonskih številk na +386 1 365 76 56
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0