Estrih – cena

CENA ESTRIHA

 • Kaj je za vas bolj pomembno, cena ali kvaliteta?
 • Najcenejše je v večini primerov najdražje!
 • Si želite najbolj ugodno ceno v primerjavi z najboljšo kvaliteto?

V največ primerih je za estrih cena odvisna od:

 • kvalitete strojnih tlakov;
 • načina izvedbe estriha;
 • debeline vgrajenih estrihov;
 • uporabljenih materialov;


Za točno ceno nas 
kontaktirajte

Pomembno se je zavedati, da se estrihi vgrajujejo praktično za vse življenje in zato je bistveno pomembnejše, da se pri tem razmišlja o kvaliteti materiala, izvedbe in načina vgradnje. Namreč, če se estrihi ne vgradijo tako kot je potrebno, je lahko za estrih cena kaj hitro precej višja kot smo dejansko plačali za to storitev, saj če se vse skupaj ne izvede tako, kot je potrebno, je potrebno odpravljati napake, zaradi česar je cena na koncu bistveno višja, kot jo ima najdražji ponudnik na trgu. Cena ne zagotavlja kvalitete, zato je mnogokrat najcenejše na koncu najdražje.

POŠLJITE BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko
spodnjega obrazca ali naših telefonskih številk na +386 1 365 76 56
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0