Odstranjevalec madežev WPC površin Chimiver WPC Spray Clean

Odstranjevalec madežev WPC površin Chimiver WPC Spray Clean

WPC SPRAY CLEAN je čistilo za pršenje, primerno za odstranjevanje vseh vrst globokih madežev na WPC terasah in ostalih kompozitnih materijalih. WPC SPRAY CLEAN clean deluje z močno učinkovitostjo in raztaplja trdo umazanijo, kjer običajni detergent ni učinkovit. Ne pušča sledov in ne razbarva materiala.

Uporaba: Pred uporabo dobro pretresite. Razpršite neposredno na mesta, kjer morate odstraniti umazanijo in ohranite razdaljo 25 cm. Naj izdelek deluje pri vsaj 2-3 minute, nato skrtačite in sperite z vodo. V primeru močne umazanije ponovno nanesite WPC spray clean po istem postopku. Pozor: Nekateri WPC-ji dosežejo visoke temperature na močnem soncu, zlasti poleti; zato je priporočljivo očistiti WPC v zgodnjih jutranjih urah.

Naslednjo zaščitno obdelavo lahko izvedete z SCUDO WPC.

Pakiranje

Na zalogi
13,47  + DDV
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 13,47 

Na zalogi

Tehnične specifikacije

Ikona preberi vec
Pakiranje

DODATNI OPIS

Ikona preberi vec

WPC SPRAY CLEAN je čistilo za pršenje, primerno za odstranjevanje vseh vrst globokih madežev na WPC terasah in ostalih kompozitnih materijalih. WPCSPRAY CLEAN clean deluje z močno učinkovitostjo in raztaplja trdo umazanijo, kjer običajni detergent ni učinkovit. Ne pušča sledov in ne razbarva materiala.

VGRADNJA IN NEGA

Ikona preberi vec

Pred uporabo dobro pretresite. Razpršite neposredno na mesta, kjer morate odstraniti umazanijo in ohranite razdaljo 25 cm. Naj izdelek deluje pri vsaj 2-3 minute, nato skrtačite in sperite z vodo. V primeru močne umazanije ponovno nanesite Wpc spray clean po istem postopku.

DOSTAVA

Ikona preberi vec
Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
Expert advice
Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
Več kot +100 vrst
parketov na zalogi.
Strokovno svetovanje
v našem salonu.
Z vami že več
kot 30 let.
Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0