Bostik STIX A740 MULTI BEST enokomponentno lepilo za pvc, vinil, tekstil, pluto in gumo

Bostik STIX A740 MULTI BEST enokomponentno lepilo za pvc, vinil, tekstil, pluto in gumo

Premium eno-komponentno lepilo za pvc, vinil, tekstil, pluto in gumo. Bostik STIX A740 MULTI BEST je izredno kvalitetno univerzalno lepilo za lepljenje vinilnih in PVC talnih oblog z odlično oprijemljivostjo. Lepilo ima daljši odprti čas in je idealno pri polaganju večjih površin in pri povišanih temperaturah. Disperzijsko lepilo je namenjeno: lepljenju talnih oblog iz PVC v trakovih ali ploščah, CV oblogam, gumi do debeline 4 mm z gladko ali brušeno hrbtno stranjo in gladko pohodno stranjo, linoleju, preprogam z različnimi podlogami.

Pakiranje

Poraba na m2

Odprti čas

Temperatura pri vgradnji

Pohodnost

Primerno za talno gretje

Po naročilu

Ni na zalogi

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.


  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Tehnične specifikacije

  Ikona preberi vec
  Pakiranje

  Poraba na m2

  Odprti čas

  Temperatura pri vgradnji

  Pohodnost

  Primerno za talno gretje

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  Bostik STIX A740 MULTI BEST je izredno kvalitetno univerzalno lepilo za lepljenje vinilnih in PVC talnih oblog z odlično oprijemljivostjo. Lepilo ima daljši odprti čas in je idealno pri polaganju večjih površin in pri povišanih temperaturah. Disperzijsko lepilo je namenjeno: lepljenju talnih oblog iz PVC v trakovih ali ploščah, CV oblogam, gumi do debeline 4 mm z gladko ali brušeno hrbtno stranjo in gladko pohodno stranjo, linoleju, preprogam z različnimi podlogami.

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica1
  -
  +
  Subtotal
  0,00 
  Znesek
  5,00 
  Nadaljuj z nakupovanjem
  1