Bostik STIX A550 POWERELASTIC lepilo za pvc, vinil, tekstil, pluto in gumo

Bostik STIX A550 POWERELASTIC lepilo za pvc, vinil, tekstil, pluto in gumo

Eno-komponentno lepilo na vodni osnovi za pvc, vinil, tekstil, pluto in gumo. Eno-komponentno lepilo Bostik STIX A550 POWERELASTIC na vodni osnovi odlikuje krajši odprti čas za manjše prostore in hitrejše sušenje. Izredno kvalitetno univerzalno lepilo z odlično oprijemljivostjo. Disperzijsko lepilo je namenjeno za lepljenju talnih oblog iz PVC v trakovih ali ploščah, iz CV, iz gume do debeline 4 mm z gladko ali brušeno hrbtno stranjo in gladko pohodno stranjo, linolej, kot tudi za obloge iz plute s spodnjo stranjo iz PVC-ja in z obrabnim slojem iz PVC-ja.

Po naročilu

Ni na zalogi

  Želim ponudbo tudi za polaganje.
  V kolikor želite, da vam parket položimo je davčna osnova 9,5%.


  Talno gretje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: infio@hotenjka.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D. O. O. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  DODATNI OPIS

  Ikona preberi vec

  Eno-komponentno lepilo Bostik STIX A550 POWERELASTIC na vodni osnovi odlikuje krajši odprti čas za manjše prostore in hitrejše sušenje. Izredno kvalitetno univerzalno lepilo z odlično oprijemljivostjo. Disperzijsko lepilo je namenjeno za lepljenju talnih oblog iz PVC v trakovih ali ploščah, iz CV, iz gume do debeline 4 mm z gladko ali brušeno hrbtno stranjo in gladko pohodno stranjo, linolej, kot tudi za obloge iz plute s spodnjo stranjo iz PVC-ja in z obrabnim slojem iz PVC-ja.

  DOSTAVA

  Ikona preberi vec
  Za izdelke, ki so na voljo na zalogi, velja fiksna cena poštnine v višini 5,00 €. Za vse ostale izdelke pa je dostava stvar dogovora oz. ponudbe.
  Expert advice
  Imate vprašanje? Potrebujete pomoč?
  Niste prepričani katera tla so primerna za vas?
  Stopite v stik z enim od naših strokovnjakov za tla.
  Dostava Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.
  Več kot +100 vrst
  parketov na zalogi.
  Strokovno svetovanje
  v našem salonu.
  Z vami že več
  kot 30 let.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0