Talne obloge po akcijskih cenah v Hotenjka d. o. o.  Za odlično ceno, odlična kvaliteta izbranih talnih oblog! Vse na zalogi!
Parketi, laminati, vinil, epoksi tlaki, lesene terase, lepila in laki vse na enem mestu po akcijski ceni.

Več kot +100 vrst
parketov na zalogi.
Strokovno svetovanje
v našem salonu.
Z vami že več
kot 30 let.
30 let Hotenjka

Smo podjetje, ki se že več kot 30 let ukvarja s prodajo in montažo parketa, laminata, vinila, epoksi tlakov, estrihov, brušenih / pranih / štokanih betonov...

Epoksi

Smo uvoznik priznanega nemškega proizvajalca epoksi premazov oz. epoksi tlakov KLB. Visoko odporni premazi na poliuretanski in epoksidni osnovi se uporabljajo za utrditev tlakov, zapiranje vlage ali kot končni dekorativni sloj. Predvsem zaradi svoje visoke mehanske in kemične odpornosti se ga uporablja za industrijske namene, kjer so obremenitve najhujše.

Preberi več

Estrihi - Strojni tlaki

Estrihi oziroma strojni tlaki so ravna in trdna površina, ki se uporablja kot podlaga za talne obloge v stavbah. Izdelani so iz mešanice materialov, kot so cement, pesek, in voda, ter se položi na pripravljeno podlago. Estrihi oziroma tlaki so potrebni, da se zagotovi enakomerna in ravna površina za namestitev talnih oblog, kot so parket, keramika, laminat, preproge, itd. Postopek izdelave estriha vključuje pripravo podlage, postavitev opaža, pripravo in polaganje mešanice, glajenje, utrjevanje in dokončanje površine. Pravilno izdelani estrihi so ključnega pomena za kakovostno in trajno talno oblogo v prostoru.

Preberi več

Beton

Vidni betoni so posebna vrsta betonov, ki se uporabljajo za estetske namene, saj imajo izjemno vizualno vlogo v arhitekturi in oblikovanju stavb. Glavna značilnost vidnih betonov je, da ostanejo izpostavljeni in vidni, namesto da bi jih prekrivali s fasadnimi materiali ali barvami. Vidni betoni so prav zato izjemno privlačni, saj prikazujejo naravno teksturo in vzorec betona, kar nam služi za ustvarjanje sodobnih ambientov in minimalističnih arhitekturnih oblik.

Preberi več
Košarica1
-
+
Subtotal
40,00 
Znesek
48,80 
Nadaljuj z nakupovanjem
1